Onze huisregels

Van harte welkom in onze b&b Op Stolk.

Om voor u en andere gasten een aangenaam verblijf te creëren, hanteren wij een aantal huisregels.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur.

Uitchecken kan vanaf 8.00 uur tot 10.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk ons enkele dagen voor uw aankomst door te geven hoe laat u zult arriveren, zodat wij daar rekening mee kunnen houden en u persoonlijk welkom kunnen heten.

Respect voor de buren

Op Stolk is gelegen in een stiltegebied. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om geen geluidsoverlast te veroorzaken en na 22.00 uur rekening te houden met en respect te hebben voor omwonenden. Luidruchtigheid in en rondom de b&b gelieve te beperken.

Sleutel b&b

De sleutel zal bij aankomst door ons persoonlijk aan u worden overhandigd. In geval wij niet in staat zijn de sleutel aan u te overhandigen, krijgt u vooraf van ons instructies m.b.t. het sleutelkastje en de code daarvan. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de voordeur van de b&b tijdens uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij ons.

Bij verlies van de sleutel zijn wij helaas genoodzaakt € 100 bij u in rekening te brengen.

Ontbijtservice

Als u gebruik wenst te maken van onze ontbijtservice, zorgen wij ervoor dat dit vers op een door u aan te geven tijdstip tussen 8.00 en 10.00 uur bij u in de b&b bezorgd wordt zodat u in alle rust en privacy van uw ontbijt kunt genieten.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en het bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen.

In verband met hygiëne is het niet toegestaan om de bedden zonder lakens/slopen te beslapen. In geval van niet verwijderbare vlekken in matras, dekbed, of handdoeken zullen de eventuele reinigingskosten of kosten ter vervanging van materialen bij u in rekening worden gebracht.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed-, bad- en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee is tevens bij de prijs inbegrepen. Verder kunt u gratis gebruik maken van TV en Wifi en is er gratis parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Bovendien is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens uw verblijf, geeft dit u geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van het betaalde bedrag voor uw verblijf.

Huisdieren

Huisdieren zijn in onze b&b niet toegestaan.

Roken

Het is niet toegestaan te roken in onze b&b. Roken kan op het privé-terras mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peukvrij te blijven.

Alcohol en (soft)drugs

Alcoholmisbruik in onze b&b is verboden dus geniet maar drink met mate. Het is in onze b&b verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn in onze b&b niet toegestaan. Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u ons hiervan vooraf in kennis te stellen.

Schade

Op Stolk is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, persoonlijke blessures, medische kosten, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf in onze b&b veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie en/of de inrichting daarvan, dient u dit even aan ons te melden. Gelieve echter voorzichtig om te gaan met alle spullen en de kamers netjes te houden.

Een brandblusser is aanwezig in de b&b. In geval van brand direct 112 bellen en ons waarschuwen.

Reservering en bevestiging

U kunt mondeling, telefonisch, schriftelijk of per e-mail reserveren rechtstreeks via onze website.

De verblijfskosten dienen bij reservering te worden voldaan. Wij accepteren geen contant geld. Bij telefonische reservering sturen wij u voorafgaand aan uw verblijf een bevestigingsmail en factuur, welke voldaan dient te worden uiterlijk binnen 2 dagen na deze bevestiging. Na ontvangst van uw betaling is de reservering definitief.

Reservering kan ook via bedandbreakfast.nl, natuurhuisje.nl en via booking.com.

Annulering

Wij zijn een kleine b& b. Het is voor ons dan ook vervelend als u annuleert. Het is natuurlijk niet altijd te voorkomen en daarom hebben wij de volgende regels opgesteld:

– bij annulering binnen 24 uur na boeking heeft u recht op volledige restitutie van het totaalbedrag;

– bij annulering tot 14 dagen voor uw aankomstdatum brengen wij u 50% van het totaalbedrag in rekening;

– bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor uw aankomstdatum brengen wij u 75% van het totaalbedrag in rekening.

Mocht u binnen één week voor aankomstdatum annuleren (of bij een no-show) dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Boekt u uw verblijf via een boekingssite (bijvoorbeeld Natuurhuisje.nl) dan gelden de annuleringsvoorwaarden van die boekingssite.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Heeft u ons nodig of wilt u ons iets vragen, bel gerust even aan of bel ons op 06-46675275 of 06-53200567.